Hvordan kan sygehusene gøres bedre?

3. februar 2015 Uncategorized

På den sidste dag i februar slår Region Syddanmark dørene op for et borgermøde i Middelfart, hvor 150 syddanskere sammen med regionsrådspolitikerne skal komme med forslag til, hvordan sygehusenes kommunikation og service kan forbedres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Invitationerne er netop sendt afsted.

Carl Holst håber på et god sygehusdebat.

Carl Holst håber på et god sygehusdebat.

Hvad skal der til, for at patienter og pårørende får et bedre overblik over, hvad der skal ske undervejs i behandlingsforløbet? Hvordan kan patientens viden om sig selv blive inddraget mere i behandlingen? Og er der opgaver, som patienter og pårørende i højere grad selv kan varetage, for eksempel tage blodtryk, mens de er på sygehuset?

Det er den type spørgsmål, der er omdrejningspunktet, når Region Syddanmark lørdag 28.

Artiklen fortsætter under annoncen

februar 2015 inviterer cirka 150 syddanskere til borgermøde i Lillebæltshallerne i Middelfart.

I løbet af dagen skal borgerne sammen med regionsrådspolitikerne udvikle ideer til, hvordan sygehusenes service og kommunikation kan forbedres og meget gerne komme med konkrete forslag til, hvordan ideerne kan føres ud i livet.

Invitationerne til de statistisk udvalgte borgere er netop sendt afsted, og regionsrådsformand Carl Holst håber, at mange vil benytte chancen for at sætte netop deres fingeraftryk på fremtidens sygehuse.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...