Debat: Hvorfor forsvarer Venstre på Nordals Lars Løkke i politiskolesag?

11. november 2016 Politik

SønderborgNYT har modtaget følgende læserindlæg fra Karsten Wohlgemuth, formand f. Socialdemokratiet Sønderborg:

Meget har Lars Romesøe Grandt budt os gennem tiden i sine debatindlæg, men når han benytter den vanvittige beslutning fra Lars Løkkes hånd om at placere politiskolen hos gode kammerater i Herning til at angribe vores borgmester, så hopper kæden helt af.

Men måske skyldes det at Grandt har brug for at flytte fokus fra, at Venstre her i området ikke har brugt deres indflydelse bedre?

Artiklen fortsætter under annoncen

I stedet for at bruge tid på at kaste med sten efter Sønderborgs borgmester, burde Venstre i Sønderborg tage ved lære af Vejles Venstre-borgmester Arne Sigtenbjerggaard.

Han forstår at stå på mål for sin kommune og tale sine egne partifæller midt imod. Han siger det jo meget klart:

”Jeg synes, det er dårligt politisk håndværk, det må jeg sige, selv om det er mit eget parti”.

Hvor er det samme mod henne hos Grandt og hans partifæller her i kommunen?

Og så vil jeg i øvrigt minde Lars Romsøe Grandt om, at hans egne partifæller stemte for et køb af Sønderborg kaserne i byrådet tilbage i 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor må hans udsagn om at borgmesteren købte kasernen, inden han orienterede byrådet enten være skrevet ud af uvidenhed eller som et desperat forsøg på at sætte borgmesteren i et dårligt lys.

Jeg trøster mig ved at mange partier på Christiansborg taler imod regeringen og dens mærkelige beslutning om Herning. Som jeg forstår det, mangler der over en halv milliard kroner, hvis man skal bygge en ny politiskole i Herning og der er vist ikke flertal for at finde de penge, som det ser ud nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor ville det være bedre om de lokale Venstre-folk brugte deres taletid på at overbevise deres partifæller, i stedet for at bøje sig i støvet.

De kunne starte med den lokalt valgte minister.

Deltag i debatten på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk