Hvornår ringer man til Lægevagten?

3. april 2018 REGIONALT

Brug lægevagten med omtanke. Det er budskabet, når politikere fra Region Syddanmarks regionsråd deler plastre og chokolader ud den 5. april klokken 15-17 i Borgen i Sønderborg.   .

Udover at dele plastre og chokolade ud med budskabet påtrykt, vil politikerne også i dialog om, hvornår man bør bruge lægevagten, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Hvornår ringer man til Lægevagten?

Regionens lægevagt oplever nemlig at få mange henvendelser, som egentlig kunne vente, til egen læge har åbent igen. Derfor vil de regionale politikere skabe mere bevidsthed om, hvornår man bør ringe til lægevagten, og hvornår man bør vente, til egen læge åbner igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formand for Udvalget for det nære sundhedsvæsen Bo Libergren siger:

“Hvis man har akut brug for lægevagtens hjælp, så skal man ikke sidde i telefonkø bag personer, der skal have fornyet p-pille-recept eller har en ørevoksprop. Derfor vil vi gerne have, at man tænker sig om en ekstra gang, inden man ringer til lægevagten med ting, der kan vente, til egen læge har åbent igen”.

Politikernes besøg i storcentrene er kun en del af kampagnen, der også indebærer informationsmateriale ved praktiserende læger og i lægevagtskonsultationer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...