Hyggeeftermiddag med harmonikamusik og Kandis

14. maj 2022 Kultur

Lørdag eftermiddag var en rigtig hyggeeftermiddag for flere end 300 mennesker, som var kommet til Fest i Bys arrangement i Nordals Idrætscenter.

“Det er 53. gang vi har Fest i By og det er jo dejligt, vi kan samles igen”, sagde konferencier Jesper Larsen og herefter gennemgik han eftermiddagens program, hvor en stab trofaste frivillige sikrede, at alting blev præcis som ventet og forventet.

Først skulle de mange deltagere nyde en dansk bøf – og under spisningen sørgede Sønderborg Harmonikaklub for musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter spisningen kom Kandis på scenen og det trak flere ud på dansegulvet.

Inden Corona-årene holdt Fest i By til i Nordborghallen og på det grønne område ved Luffes Plads. Men i år rykkede festligheden til idrætscentret, fordi flytningen gjorde det mulig med kort tids varsel at sætte Hyggeeftermiddag og Damefrokost på programmet.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...