Hyldestkoncert til alle Beatles-elskere

Beatless Rivival. Pressefoto
Beatless Rivival. Pressefoto
21. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Til januar venter der en hyldestkoncert til alle Beatles-elskere, der kan nyde en tidsrejse gennem Beatles’ magiske univers, når Beatles Rivival tager scenen i Sønderborg Teater i en enestående Now And Then-koncert – og billetterne er allerede sat til salg.

Dette er ikke bare en musikalsk begivenhed; det er en kærlig hyldest til alle, der har Beatles’ toner dybt forankret i deres hjerter, skriver arrangørerne

Beatles Revival vil fortrylle publikum med deres autentiske gengivelse af Beatles’ legendariske hits. Fra de ikoniske Yesterday og Let It Be til de energifyldte Twist and Shout og A Hard Day’s Night, vil koncerten tage dig med på en følelsesladet rejse gennem musikhistorien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oplev den tidløse magi og genoplev øjeblikkene fra fortiden med Beatles Revival, der formår at fange den autentiske ånd og sjæl af Liverpool’s fab four. Det bliver en aften fyldt med nostalgi, glæde og fællesskab for alle, der elsker Beatles’ uforglemmelige lyd.

Skriv Now And Then-koncerten med Beatles Revival på din kalender og deltag i en musikalsk fejring, der forbinder generationer og forener alle Beatles-elskere i en fælles kærlighed til den største musikgruppe nogensinde.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...