I august begynder Nordborg Mandskor igen

28. juli 2020 Kultur

Sig nærmer tiden for at vi igen starter op i Nordborg Mandskor. Mange er ivrige efter at komme i gang med at synge igen, efter at vi har ligget underdrejet siden første uge af marts. Da ikke mindst Danmarks Radio med deres udsendelser med fællessang i fjernsynet har gjort sit til at holde gejsten oppe blandt os alle sammen, har vi fået bevis for, at sangglæden i allerhøjeste grad lever og har det godt i Danmark, skriver korlederen i en pressemeddelelse.

Men nu skal vi jo – forhåbentlig – tilbage til normale tilstande, hvorfor fællessang igen kan dyrkes i de lokale kor. Vi i Nordborg Mandskor håber derfor, at de herrer, som har fået lyst til selv at synge og har en ledig aften om mandagen, kommer og er med i Sognegården i Nordborg fra 19:30 til 21:30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal nok tage godt imod alle nye.

Vi lægger blidt ud mandag den 10. august, hvor vi vil bruge den første aften til synge en masse kendte og elskede sange fra folkehøjskolesangbogen. Derefter skal vi i gang med at øve de sange, som skal vi skal synge i Havnbjerg kirke til høstgudstjenesten i september, og senere skal vi til at øve på et par andre sange, der skal bruges til guldkonfirmation i Havnbjerg Kirke i oktober måned.

Vi håber at se mange både nye og gamle sangere til vort hyggelige samvær og ønsker alle en fortsat god sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...