I august havde BIOS 657 medarbejdere – heraf 477 reddere

8. august 2016 Erhverv

En optælling, af hvor mange medarbejdere, der var tilknyttet det kommende regionale ambulanceselskab, viser, at der pr. 1. august var 657 medarbejdere i selskabet, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

De 657 medarbejdere var fordelt på 477 reddere, 119 timereddere og 61 øvrige medarbejdere – elever, ledere og øvrigt administrativt personale.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 477 reddere fordeler sig ud på 53 såkaldte ST-chauffører, 127 assistenter, 251 behandlere og 46 paramedicinere.  Antallet dækker over det antal medarbejdere, der var tiltrådt pr. 1. august.

Selskabet var på det tidspunkt under konkurs.

Kuratorerne udbetalte i slutningen af juli løn til 596 medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når antallet er mindre end det samlede antal medarbejdere pr. 1. august, dækker det primært over, at det langt fra er alle timereddere, der tager vagter hver måned.

Regionsrådsformand Stephanie Lose siger:

“Vi kan ikke i dag præcis sige, hvor mange medarbejdere, vi kommer til at mangle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redderne kommer blandt andet til at skifte overenskomst, og det kan få en betydning”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...