I august havde BIOS 657 medarbejdere – heraf 477 reddere

8. august 2016 Erhverv

En optælling, af hvor mange medarbejdere, der var tilknyttet det kommende regionale ambulanceselskab, viser, at der pr. 1. august var 657 medarbejdere i selskabet, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

De 657 medarbejdere var fordelt på 477 reddere, 119 timereddere og 61 øvrige medarbejdere – elever, ledere og øvrigt administrativt personale. De 477 reddere fordeler sig ud på 53 såkaldte ST-chauffører, 127 assistenter, 251 behandlere og 46 paramedicinere.  Antallet dækker over det antal medarbejdere, der var tiltrådt pr. 1. august.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selskabet var på det tidspunkt under konkurs.

Kuratorerne udbetalte i slutningen af juli løn til 596 medarbejdere. Når antallet er mindre end det samlede antal medarbejdere pr. 1. august, dækker det primært over, at det langt fra er alle timereddere, der tager vagter hver måned.

Regionsrådsformand Stephanie Lose siger:

“Vi kan ikke i dag præcis sige, hvor mange medarbejdere, vi kommer til at mangle. Redderne kommer blandt andet til at skifte overenskomst, og det kan få en betydning”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...