I dag åbner Augustenborg_Project for udstilling og for Café og Bistro A_Garden

19. marts 2022 Augustenborg
Mette Henriksen fra A_Garden
Mette Henriksen fra A_Garden

I dag, lørdag, åbner Café og Bistro A_Garden i Augustenborg med et helt nyt og veltænkt koncept, der bliver en integreret del af Augustenborg_Project, som ligger i Augustenborg Slotspark.

Åbningen af cafeen er indtænkt som en naturlig forlængelse af receptionen for sæsonens første kunstudstilling – af den anerkendte fotograf Renè Sascha Johannsen, der åbner ballet med sin fotoudstilling, FENCES.

A_Garden er vært for smagsoplevelser fra det store sortiment på deres nye menukort, som de serverer ved åbningsreceptionen fra klokken 14 til 17.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med nyrenoverede lokaler, nye åbningstider og et nytænkt menukort, er A_Garden klar til at præsentere husets besøgende og parkens gæster for et godt og solidt bud på en helhedsoplevelse i de hertugelige omgivelser.

“Som noget nyt har vi Allday-Brunch hver søndag fra klokken 10 til 15.30 og det er vist ikke set mange andre steder før. Vi synes, det passer perfekt ind i rammerne her, hvor det er oplagt at geare ned, stresse af og have god tid til at nyde søndagen i afslappethed og i rolige omgivelser”, siger Mette Henriksen, der er Food & Beverage Manager og daglig leder i A_Garden. Som noget nyt tilbyder cafeen også at sammensætte en velassorteret picnickurv efter kundens behov, så den kan tages med på en tur ud i det blå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette Henriksen har en del visioner og ideer til fremtidige tiltag, der vil passe perfekt ind i konceptet for A_Garden.

“Det er helt oplagt at bruge slotsparken som ramme for et samarbejde med lokale foreninger og andre interesserede, der gerne vil holde arrangementer i de smukke og rolige omgivelser. Vi vil rigtig gerne være et sted, der udvikler sig i et samspil med det omgivende samfund, så vi er meget åbne overfor ideer og forespørgsler,” siger Mette Henriksen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

A_Garden udvider deres koncept yderligere til juni med en Pop-Up Vinbar på øvre etage, hvor der er en stor og indbydende terrasse med eftermiddags- og aftensol. Der er ansat en uddannet sommelier til den daglige drift af vinbaren, så den eksklusive oplevelse i A_Project-universet opleves som gennemført og kompromisløst for gæsterne./ds

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Gråsten, Debat

Debat: Trækker Danfoss det kommunale budget ned

30. september 2022 Gråsten

Byrådsmedlem Ingrid Johannsen, Venstre, skriver: I en omtale af et møde om kommunens økonomi på Sundhedscentret i Sønderborg er borgmester Erik Lauritzen (S) citeret for som forklaring på kommunes lave skatteindtægter at sige: ”Og en af forklaringerne er, at lønningerne på eksempelvis Danfoss er lave og lønniveauet fra Danfoss smitter af i andre virksomheder og […]

Læs mere...