I dag, søndag, har du chancen for at vinde en gamer-computer

16. december 2018 Erhverv

I dag, søndag. har du chancen for at vinde en computer fra NOVA DATA og via en livestreaming kan du følge med i, hvordan medarbejderne bygger den.

“Ja, det er ret vildt, men vi vil gerne sige tak til vores esporthold Team Novas støtter og det gør vi med en vanvittig konkurrence på nettet”, siger Kenan Hansen fra NOVA DATA.

“Hele dagen livestreamer vi fra butikken og alle og enhver er velkomne til at kigge indenfor”, siger Kenan Hansen og tilføjer, at ved 12-tiden kommer Det Sønderjyske Køkken med æbleskiver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klokken 10 begynder NOVADATAs medarbejdere at samle coumputeren og når de er færdige trækkes der lod om, hvem der skal have den kompletee gamermaskine med hjem.
For at deltage, skal du gå ind på novadata.dk, hvor du kan læse mere.

Et af kravene er blandt andet, at computeren skal være afhentet søndag før lukketid.

“Vi har udvidet åbningstiden helt til kl 19:00”, siger Kenan Hansen, der mener, at selvom man måske bor i Aalborg, så kan det lade sig gøre.

Der er mere information HER på NOVA DATAs hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selve konkurrenceiden offentliggøres pkl. 10.00.

Livestreamingen kan du følge på LINKET HER fra klokken 10.

Også tid til esport

Der er også tid til esport hos NOVA DATA på Sønderborg – og man er velkommen til at komme og udfordre spillerne fra Team Nova esport.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...