I december er der julemarked foran Hotel Alsik

18. september 2020 Erhverv

Duften af brændte mandler, julestemning og et kæmpe juletræ – det finder du i december, hvor den store plads mellem Hotel Alsik og MultiKulturhuset omdannes til et hyggeligt julemarked med fokus på kvalitet og sønderjyske produkter, hvor der er noget for alle aldre og enhver smag.

“Vi glæder os til at byde hele byen velkommen til vores første julemarked, og vi har allerede nu mærket en overvældende interesse for at deltage. Hotellet skal ikke alene være for vores gæster. Vi vil gerne være hele byens hotel, og vi håber, at julemarkedet kan blive en hyggelig tradition for alle i byen”, siger hoteldirektør John Ankjær.

“Samtidigt håber vi, at et stærkt julemarked med hele byens opbakning kan tiltrække udenbysgæster til fordel for os alle”, fortæller hoteldirektør John Ankjær i en pressemeddelelse.

Det store julemarked finder sted fredag-søndag i de to sidste weekender før jul – den 11.- 13 og 18.-20. december.

Bitten og Mads Clausens Plads foran hotellet bliver fyldt med 14 store træhytter, hvor forskellige aktører stiller op med alt fra design og smykker til lokale råvarer og lækkerier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julemarkedet byder også på to store madtelte. Det ene er forbeholdt hotellets leverandører. Her kan man blandt andet møde Sønderborg Destillery og Klaus Hviid, der er fast leverandør af honning til både Restaurant Alsik og  Syttende.

I det andet telt byder Alsik på mad og julelækkerier. Derudover kan man også få stillet sulten i Bella Italias foodtruck, mens Visselulles Vinbar byder på et lækkert udvalg af vin.

Oplevelsesparken Universe sælger lærende legetøj, ligesom der er ponyridning for børn langs havnefronten. Julemanden kommer naturligvis også forbi, og Sønderborg Garden underholder udvalgte dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsik er gået i samarbejde om arrangementet med CHPevent, der har stor erfaring med julemarkeder. Firmaet står blandt andet bag julemesserne på Bernstorff Slot og Rosenholm Slot.

“Jeg er imponeret over den store opbakning, der har været fra lokale aktører”, siger Claus Haas Petersen, direktør i CHPevent.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk