I efteråret 2023 flytter Ambulance Syd til helt ny og bæredygtig bygning på Ingolf Nielsens Vej

4. december 2022 Erhverv
Visualisering. Arkitekterne Blaavand og Hansson
Visualisering. Arkitekterne Blaavand og Hansson

Ambulance Syd kan til efteråret 2023 flytte til helt nye lokaler, som tjenesten selv har fået lov at præge fra start af. DGNB Guld har været et krav fra både bygherre og regionen.

Det skriver Dagens Byggeri.

Indenfor de næste fem-otte år vil udlejningsvirksomheden HanssonErhverv have udbygget den 30.000 m2 store grund på Ingolf Nielsens Vej, som virksomheden købte i 2020. Til den tid vil der stå seks til otte nybyggerier på tilsammen 12.000-15.000 kvm klar til udlejning og den DGNB-certificerede erhvervspark med snart to bygninger lever allerede nu op til de bæredygtige visioner, som Sønderborg Kommune arbejder med.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Ambulance Syd har efterspurgt både garageanlæg med omkringliggende kontorer, omklædning, træningsfaciliteter, frokostrum samt en soveafdeling. I alt får ambulancetjenesten 680 kvadratmeter at boltre sig på. Og det bliver bygget til en DGNB Guld-certificering”, fortæller direktør Nanna Hansson, der som bygherre selv varetager byggeledelsen.

Fra Ambulance Syd er der nogle helt specielle krav til mobiliseringstider, altså hvor hurtigt redderne kan nå fra den ene ende af bygningen og ud til deres biler.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Hele indretningen er lavet efter det. Ellers er det en bygning som så mange andre, men det er sjovt at få en ambulancestation i porteføljen. Så vidt vi ved, er vi de første i Syddanmark og måske i hele Danmark, der bygger specifikt til en ambulancetjeneste. Ellers plejer de at indrette eksisterende bygninger til deres behov”, siger Nanna Hansson til Dagens Byggeri.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...