I eftermiddag fortæller Jeanett Jensen om sin svære opvækst

28. januar 2023 Samfund

Lørdag eftermiddag kan du opleve Brecklings Bogcafé med Jeanett Jensen, som skal fortælle om sin selvbiografi, ‘Et mælkebøttebarn giver aldrig op’. Og synes du, det kan blive interessant at høre en af de mange, som har brudt den sociale arv, fortælle, så kan du købe billet i døren i Sønderborghus, som åbner klokken 14:20.

Allan Breckling selv er spændt på at høre Jeanette Jensen fortælle om sin opvækst. Med på scenen er hendes gode bekendte, Vivi Brit Nielsen, der har rollen som interviewer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeanett Jensen har skrevet og udgivet bogen  som en slags terapi, hvor det handlede om at sætte ord på alt det, der har gjort hende til den, som hun er. For at kunne gøre det, så måtte hun forholde sig til tingene – og ikke bare skubbe det ‘uhyggelige’ væk.

“Hun har haft en meget svært opvækst, men i stedet for at give op eller brokke sig, så tog imod den hjælp, som kommunen kunne give og hun tog også imod udstrakte hænder fra andre. Det gør, at hun faktisk har et godt liv”, siger Allan Breckling, som opfordrer enhver, der har en interesse for socialt udsatte – eller arbejder i det sociale netværk – til at komme i Sønderborghus og lytte til Jeanett Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetprisen er 145 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...