I eftermiddag kan du ‘droppe ind’ hos TUBA

4. november 2020 Samfund

I TUBA i Perlegade 44A er døren åben i dag, onsdag, fra klokken 16:30 og her er personale og brugere klar til at svare på spørgsmål om alkoholmisbrug i familier.

Det oplyser TUBA.

Hvilke konsekvenser kan det have at være barn af en misbruger, hvad er alkoholmisbrug og hvordan rammes familien og hvordan forholder jeg mig til min drikkende forælder?

Få viden om, hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke, hvordan du er og oplever verden i dag.

I familier med misbrugsproblemer hersker der bestemte mønstre.. Mønstre, der ofte har negativ karakter. Få mere viden om de mønstre, der opstår, når man kommer fra en familie med misbrug, og hvad du kan gøre for at ændre dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mød to unge fra TUBA, som vil fortælle om deres egne erfaringer. Drop-In betyder, at du bare kan møde op uden at melde dig til først. Mødet er et undervisningstilbud og ikke terapi, og det henvender sig til unge TUBAs målgruppe, altså de 14-35 årige.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...