I eftermiddag kan du ‘droppe ind’ hos TUBA

4. november 2020 Samfund

I TUBA i Perlegade 44A er døren åben i dag, onsdag, fra klokken 16:30 og her er personale og brugere klar til at svare på spørgsmål om alkoholmisbrug i familier.

Det oplyser TUBA.

Hvilke konsekvenser kan det have at være barn af en misbruger, hvad er alkoholmisbrug og hvordan rammes familien og hvordan forholder jeg mig til min drikkende forælder?

Få viden om, hvordan din opvækst i en familie med misbrug kan påvirke, hvordan du er og oplever verden i dag.

I familier med misbrugsproblemer hersker der bestemte mønstre.. Mønstre, der ofte har negativ karakter. Få mere viden om de mønstre, der opstår, når man kommer fra en familie med misbrug, og hvad du kan gøre for at ændre dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mød to unge fra TUBA, som vil fortælle om deres egne erfaringer. Drop-In betyder, at du bare kan møde op uden at melde dig til først. Mødet er et undervisningstilbud og ikke terapi, og det henvender sig til unge TUBAs målgruppe, altså de 14-35 årige.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Mød kandidaterne Stephan Kleinschmidt og Jesper Esbensen på SønderborgNYT TV

26. oktober 2021 KV21

Tirsdag eftermiddag klokken 17 kan du se og høre den konservative spidskandidat, Jesper Esbensen, og Slesvigsk Partis borgmesterkandidat, Stephan Kleinschmidt, i en valgdebat på Sønderborg TV. I udsendelsen kan du høre Jesper Esbensen fortælle, at han synes, at de penge, som Sønderborg Kommune betaler for at få Tour de France til byen, kunne bruges meget […]

Læs mere...