I hele 21 år har Frisørhuset Iris taget sig af kundernes frisurer

6. januar 2023 Erhverv

Som mange ved, så var det her i begyndelsen af januar – mere præcis den 2. januar – at det var 21 år siden Frisørhuset Iris åbnede dørene for første gang.

”Det har været en meget spændende rejse, fyldt med farverige oplevelser, spændende ansatte, interessante og loyale kunder. Alt i alt en rejse som undervejs har været med til at forme salonen til et spændende sted, som fantastiske kunder og venner af huset har præget og støttet gennem de seneste 21 år”, siger Azra M. Hadzimahovic, der er ejer af Frisørhuset Iris.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi følger naturligvis med i de nyeste trends, men først og fremmest skaber vi trenden til dig ud fra din personlighed og dine ønsker – det er håndværket, der tæller og det er det, vi er bedst til”, siger hun til SønderborgNYT.

Igennem hele januar måned fejres fødselsdagen med, at Frisørhuset Iris’ kunder får 20 procent på alle kemiske behandlinger: Farver, striber, balayage, permanent.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...