I Kværs er der en vejledning for brug af landsbybussen

18. april 2016 Gråsten

For at sikre at landsbybussen bliver anvendt mest mulig og så sikkert som muligt så har Kværs, Tørsbøl og Snurom Landsbyråd lavet regler for lån, pasning og aflevering af bussen.landsbybusser_0088

Bussen er booket på alle hverdage fra kl. 06.00 til kl. 08.00 til transport af skolebørn til Kværs Idrætsfriskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle borgere i Kværs, Tørsbøl og Snurom landsbyområde kan låne den otte personers bus. Den må ikke anvendes til hyrevognskørsel.

Bussen står parkeret ved Kværs Idrætsfriskole, Avntoftvej 10, Kværs, hvor den skal afhentes og afleveres. Den kan bookes online på www.kvaers-sogn.dk, hvor man i en kalender kan se hvornår bussen er ledig.

Har man ikke mulighed for at foretage elektronisk booking, kan man ringe  på telefon 42 30 76 40.

 

Bussen skal afleveres ren, evt. vasket ude og inde. Ligeledes skal den være fuldt optanket. Det accepteres dog at der mangler max. 1 ltr. for kørsel fra nærmeste tank.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bussen kan bruges til alle former for personbefordring, familie, venner, naboer, foreninger, skole, børnehave m.m.

Ved kørsel over 100 km afregnes kr. 3,00 pr. km ud over brændstofforbruget.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Vil du opleve lidt af hvordan en dirigent lærer sit job?

1. februar 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester byder nye unge dirigenter velkommen på podiet foran orkestret. Det sker, når orkestret samarbejder med Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og holder åben prøve for dirigentstuderende. “Det er vigtigt for orkestret at være med til at udvikle nye unge dirigenter”. siger musikchef for Sønderjyllands Symfoniorkester, Nikolaj Andersen. “Vi lægger orkester til, så unge, talentfulde […]

Læs mere...