I løbet af september skal Carl Holst afhøres af Politiet

2. september 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Politiet nu klar til at afhøre den tidligere regionsrådsformand Carl Holst.

Venstremanden Carl Holst blev i efteråret politianmeldt af sine tidligere kollegaer i Region Syddanmarks regionsråd på grund af mistanke om misbrug af regionens penge.

Nu har politiet lavet en aftale om, at Carl Holst kommer til afhøring i denne måned.

Det fortæller Carl Holsts advokat Karoly Németh til DR Syd. Han vil dog ikke oplyse, præcis hvornår i september Carl Holst skal afhøres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sagens vigtigste biperson, rådgiveren Christian Ingemann bekræfter, at han allerede har været til samtale hos Sydøstjyllands Politi i Horsens.

Christian Ingemanns løn blev i sin tid udbetalt fra regionens kasse, men interne undersøgelser i regionen viste senere, at rådgiveren i praksis arbejdede for at få daværende regionsrådsformand Carl Holst valgkamp, der fik ham i Folketinget.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...