I løbet af september skal Carl Holst afhøres af Politiet

2. september 2016 112

Politiet nu klar til at afhøre den tidligere regionsrådsformand Carl Holst.

Venstremanden Carl Holst blev i efteråret politianmeldt af sine tidligere kollegaer i Region Syddanmarks regionsråd på grund af mistanke om misbrug af regionens penge.

Nu har politiet lavet en aftale om, at Carl Holst kommer til afhøring i denne måned.

Det fortæller Carl Holsts advokat Karoly Németh til DR Syd. Han vil dog ikke oplyse, præcis hvornår i september Carl Holst skal afhøres.

Sagens vigtigste biperson, rådgiveren Christian Ingemann bekræfter, at han allerede har været til samtale hos Sydøstjyllands Politi i Horsens.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christian Ingemanns løn blev i sin tid udbetalt fra regionens kasse, men interne undersøgelser i regionen viste senere, at rådgiveren i praksis arbejdede for at få daværende regionsrådsformand Carl Holst valgkamp, der fik ham i Folketinget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...