I marts satte home salgsrekord og der er også solgt et pænt antal boliger i april

20. maj 2021 Erhverv

Efter et første kvartal hvor det samlede boligsalg kun steg og steg, er der i april for første gang i 2021 registreret et fald i salget af boliger. Det viser Boligsidens nye handelstal.

I april blev der samlet solgt 10.920 boliger. Det er et fald på 18 procent sammenlignet med marts måned. Til gengæld er der solgt væsentlig flere boliger end i samme måned sidste år.

”Marts var en helt vild måned, hvor vi havde travlt hele tiden – og vi satte også rekord med salg af 38 boliger”, siger home-ejer Merete Lund Brock til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

home i Sønderborg har kigget på tallene for april måned – og Merete Lund Brock er ikke bekymret, selvom tallene viser, der er solgt færre boliger end i marts måned.

”Marts måned var helt usædvanlig og en af de bedste måneder, som vi nogensinde har haft – og vi har ikke ligget stillet i april, hvor vi solgte 29 boliger”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Sund & Bælt har undersøgt havmiljøet mellem Als og Fyn

22. marts 2023 Augustenborg

Sund & Bælt har netop gennemført geofysiske undersøgelser i farvandet mellem Als og Fyn for at få indsigt i havmiljøet i forbindelse med eventuel fremtidig fast forbindelse mellem Als og Fyn. Resultaterne skal nu analyseres, så de kan indgå i den samlede forundersøgelse af projektet. ”Det er et vigtigt led i forundersøgelsen, at vi indsamler […]

Læs mere...