I morges – den 5. maj – blev der lagt kranse i Mindelunden

5. maj 2021 Kultur

Onsdag morgen blev der lagt kranse af 4. maj Komiteen og kommunen samt Hjemmeværnet og Folk & Sikkerhed – og de blev lagt ved Mindestenen for fire faldne frihedskæmpere og fem faldne grænsegendarmer ved Christianskirken.

“I dag fejrer vi friheden – og efter fem år med ufrihed, fik vi igen muligheden for at vælge – at vælge mellem godt og ondt”, sagde sognepræst Lars Astman Smedemark.

Efter at der var lagt kranse i mindelunden, gik turen til den tidligere skydebane nær idrætshøjskolen, der bliver lagt buketter på Voksenuddannelsescenter Syd og på Sct. Marie kirkegård. Formiddagens mindearrangement afsluttes ved mindepladen ved Hotel Alsik og klokken 14:00 fortsættes der til flyvergravene på Aabenraa Kirkegaard og dagen sluttes af på den gamle kirkegård ved Bov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du SE BILLEDER fra Mindelunden ved Christianskirken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...