I næste uge lukkes Kong Christian Xs Bro for biler i nattetimerne

9. juni 2022 Samfund

For et par uger siden var Kong Christian Xs Bro lukket for kørende trafik om natten, fordi broen skulle males mellem klapspidserne. Men på grund af dårligt vejr blev arbejdet ikke gjort færdig.

Vejrudsigten for den kommende ser lovende ud, og det betyder, at arbejdet genoptages. Derfor vil broen være lukket for kørende trafik i tidsrummet klokken 22-05 fra mandag den 13. juni til lørdag den 18. juni.

Arbejdet finder sted om natten for ikke at genere den almindelige færdsel.

Der vil blive sat en midlertidig gangbro op til gående og til cyklister, som kan trække over. Køretøjer på mere end en meter i bredden kan ikke passere broen under arbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden bliver der natten mellem den 16. og 17. juni foretaget et eftersyn af klapperne. Under arbejdet kan gangbroen ikke benyttes, og der indsættes shuttlebus.

Bussen kører en gang i timen mellem Havnekontoret på Nørre Havnegade og Alsion.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...