I november kan du opleve Rasmus Tantholdts inspirerende foredrag

26. januar 2021 Erhverv
Rasmus Tantholdt. Pressefoto
Rasmus Tantholdt. Pressefoto

Kom og oplev Rasmus Tantholdts inspirerende foredrag, når han besøger Sønderborg Teater torsdag den 4 november klokken 19. Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har blandt meget andet dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og ‘det arabiske forår’.

Foredraget med Rasmus Tantholdt er både inspirerende og oplysende, og han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og i pressede situationer, skriver arrangørerne Mod Til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rasmus Tantholdt har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent: Han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009 og i 2012.

I 2014 vandt han tv-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...