I.P. Nielsen Fond fordeler 315. 641 kroner

7. juli 2015 Sundeved

Især Gråsten Æblefestival og Gram Slot kan glæde sig til årets uddeling af legater fra I.P. Nielsen Fonden til Minde om Dronning Ingrid. De modtager store beløb den 3. august på Sandbjerg Gods.

Blandt 58 ansøgere har bestyrelsen for I.P. Nielsen Fonden valgt 14, som kan glæde sig til både at møde Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte og til at modtage penge, når fonden den 3. august har sin årlige uddeling, som i år finder sted på Sandbjerg Gods ved Sønderborg. I alt uddeles der 315.641 kr., hvilket er det største beløb, fonden endnu har uddelt.penge

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ottende gang, der foretages uddeling, og Prinsesse Benedikte, der er fondens protektor, har glædet såvel modtagere som bestyrelsen ved at deltage hvert eneste år.

Modtagerne i år er – ud over de to nævnte – Landsbylauget Dynt-Skelde-Gammelgab, Sønderborg Roklub, Holbøl Foredrags- og Idrætsforening, Bov IF fodbold, Haderslev Musikskole, Bov IF bowling, Kelstrup Naturskole, Fodboldklubben SUB Sønderborg, Fårhus Ungdomsskole, Dynthuset, Naturskolerne i Sønderborg og Gråsten Roklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge fondens fundats skal fondsmidlerne gå til projekter, der styrker børn og unges sønderjyske identitet, og det er i forlængelse af dette, fondsbestyrelsen har valgt at foretage uddelingerne rundt i landsdelen. De har således tidligere foregået på bl.a. Gråsten Slot, Gram Slot, Brundlund Slot og Kunstmuseet i Tønder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...