I Sønderborg-området har OK overtaget Ørsteds kunder

17. september 2020 Erhverv

OK overtog fra 1. september overtog naturgaskunder og varmeservicekunder, som tidligere har været tilknyttet Ørsted. En del af disse kunder er i Sønderborg og omegn og de kan nu se frem til et nyt kundetilhørsforhold til det danske, kundeejede selskab OK.

”Vi har glædet os meget til at byde kunderne velkomne i OK og ser frem til at give dem den gode kundeoplevelse, vi er kendt for på vores øvrige forretningsområder,” siger Simon Vestergaard Pedersen, produktchef for el og naturgas i OK.

Artiklen fortsætter under annoncen

OK, som måske mest af alt er kendt for sine tankstationer, er meget forankret i lokalsamfundene rundt omkring i Danmark, herunder i Sønderborg og omegn. Mest kendt er de sjove reklamer og konceptet om at støtte lokalsporten, når man tanker, men OK er meget mere end tankstationer.

”Vi er et bredt funderet energiselskab med el, varmepumper og meget mere. Gasmarkedet har vi været på siden 2010 og er vel efterhånden den aktør, der har været der længst tid. Nu har vi så overtaget en kundeportefølje, der med ét slag gør os til en ret betydende aktør på naturgasmarkedet, og vores nytilkomne kunder vil stifte bekendtskab med en erfaren og stabil leverandør med kundeservice i højsædet”, siger Simon Vestergaard Pedersen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Didde Lauritzen har fokus på børn, skoler og på de udsatte

26. oktober 2021 KV21

Didde Lauritzen har været en del af Børne- og Uddannelsesudvalget og hun har også været med i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode og hun er, som sin far, borgmesteren, socialdemokrat. Det er Didde Lauritzens første byrådsperiode, så der har været meget, som hun skulle lære. ”Det har været vildt spændende, jeg har nydt at være med […]

Læs mere...