Byrådet: I Sønderborg vil vi gerne have konferencegæster

7. oktober 2019 Erhverv

Sønderborg er et dejligt et sted – og derfor mener, byrådspolitikere og andre, at der er virkelig god mulighed for at trække konferencegæster til området.

“Vi har virkeligt gode muligheder for at trække konferencegæster hertil – især nu, hvor vi har et helt nyt hotel”, sagde Jesper Kock fra Socialdemokratiet.

Han husker de øvrige byrødder på, at den såkaldte erhvervsturisme tidligere lå i ‘det gamle’ Vækstråd, som ikke ville have opgaven.

“Det med at trække konferencer til byen er ikke en kommunal kerneopgave, men vi skal hjælpe tingene i gang og når alt er flyveklart, skal andre køre det”, sagde Jesper Kock.

Mandag besluttede Byrådet at give 3,5 millioner kroner til at danne Sønderborg Konference Service for.

Pengene skal bruges på at markedsføre Sønderborg som konference- og mødedestination. Sælge ydelser som planlægning, afvikling og evaluering af konferencer – og udvikle produkter indenfor erhversturismen i samarbejde med private.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Augustenborg

Augustenborgspejderne spredte juleglæde

4. december 2022 Kultur

Augustenborgspejderne været samlet til det sidste spejdermøde inden jul, hvor der var ‘sprede juleglæde’ på programmet. Ideen med at sprede julegælde i byen opstod under corona, hvor julemarkedet på slottet blev aflyst og spejderne besluttede at bage æbleskiver og dele julepynt af naturmaterialer ud i byen i en tid, som var lidt trist for mange. […]

Læs mere...