Byrådet: I Sønderborg vil vi gerne have konferencegæster

7. oktober 2019 Erhverv

Sønderborg er et dejligt et sted – og derfor mener, byrådspolitikere og andre, at der er virkelig god mulighed for at trække konferencegæster til området.

“Vi har virkeligt gode muligheder for at trække konferencegæster hertil – især nu, hvor vi har et helt nyt hotel”, sagde Jesper Kock fra Socialdemokratiet.

Han husker de øvrige byrødder på, at den såkaldte erhvervsturisme tidligere lå i ‘det gamle’ Vækstråd, som ikke ville have opgaven.

“Det med at trække konferencer til byen er ikke en kommunal kerneopgave, men vi skal hjælpe tingene i gang og når alt er flyveklart, skal andre køre det”, sagde Jesper Kock.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandag besluttede Byrådet at give 3,5 millioner kroner til at danne Sønderborg Konference Service for.

Pengene skal bruges på at markedsføre Sønderborg som konference- og mødedestination. Sælge ydelser som planlægning, afvikling og evaluering af konferencer – og udvikle produkter indenfor erhversturismen i samarbejde med private.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Parykkunder kræver sin kvinde – der skal være empati og faglighed

27. oktober 2021 Erhverv

Lena Krag Schmidt fra Lenas Parykker, som deler adresse med Park By Mens Cut, på Rådhustorvet i Sønderborg, laver parykker til rigtig mange kræftramte. Nogle kemobehandlinger gør, at patienter taber håret. “Det hele begyndte, da jeg var i en salon i Aabenraa, hvor der kom parykkunder. Nogle af dem var kræftpatienter, og dem har jeg […]

Læs mere...