I vinterferien kan du se cirkus i Borgen

30. januar 2020 Erhverv

Hver dag i skolernes vinterferie, fra mandag den 10. februar til og med søndag den 16. februar, inviterer Borgen alle interesserede til at opleve en cirkusforestilling i centret. Der er to forestillinger hver dag, en kl. 11.00 og en kl. 14.00. I Cirkus Trapez kan man opleve mange skønne artister, der er den traditionelle cirkusklovn, der er en jonglør, der naturligvis en trapezkunstner og flere spændene artister at glæde sig til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cirkusforestillingerne præsenteres af Isabella Enoch, og der er ægte cirkusstemning med mu­lig­hed for køb af popcorn og cirkuslys med mere. Hele programmet består af:

Fra Italien verdensklovnen Rudi Brukson.

Fra Rusland Sommerfugl og dans Irina Skuratova.

Fra Frederikshavn den nye danske cirkusprinsesse Nynne Hulsig Samuelsen i trapez.

Giovanne Rico fra Italien tempo tennisjongleur.

Smukke Elena akrobatik i luften i hendes slør og i manegen.

Bernhard Kaselowsky fremfører geder sammen med Nathalie.

Isabella Enoch,sprechstallmeister.

”Det er første gang vi prøver at sætte et program op for hele vinterferien, så vi er naturligvis også selv spændte på hvordan vores kunder tager imod dette initiativ”, siger centermanager Flemming Enghave i en  pressemeddelelse.

“Vi har fået lavet et cirkus i vores eventlokale på øverste etage mellem Sportmaster og Søstrene Grene, hvor der er plads til 150 tilskuere til hver forestilling. Vi skal være ret præcise med, at der kun lukkes det antal ind, så selve cirkusforestillingen er gratis, men det kræver, at man på forhånd har hentet en billet til den forestilling man vil se hos vores pakkeshop ”Borgen Welcome”. Jeg glæder mig til at se glade børn og voksne opleve dette, og så vil ugen jo derudover også byde på masser af spændende film i Kinorama, og god mad i vores mange pause- og spisesteder, så der er langt op til skøn ferieuge i Sønderborg og Borgen”, siger Flemming Enghave.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk