I vinterferien kan du se cirkus i Borgen

30. januar 2020 Erhverv

Hver dag i skolernes vinterferie, fra mandag den 10. februar til og med søndag den 16. februar, inviterer Borgen alle interesserede til at opleve en cirkusforestilling i centret. Der er to forestillinger hver dag, en kl. 11.00 og en kl. 14.00. I Cirkus Trapez kan man opleve mange skønne artister, der er den traditionelle cirkusklovn, der er en jonglør, der naturligvis en trapezkunstner og flere spændene artister at glæde sig til. Cirkusforestillingerne præsenteres af Isabella Enoch, og der er ægte cirkusstemning med mu­lig­hed for køb af popcorn og cirkuslys med mere. Hele programmet består af:

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Italien verdensklovnen Rudi Brukson.

Fra Rusland Sommerfugl og dans Irina Skuratova.

Fra Frederikshavn den nye danske cirkusprinsesse Nynne Hulsig Samuelsen i trapez.

Giovanne Rico fra Italien tempo tennisjongleur.

Smukke Elena akrobatik i luften i hendes slør og i manegen.

Bernhard Kaselowsky fremfører geder sammen med Nathalie.

Isabella Enoch,sprechstallmeister.

”Det er første gang vi prøver at sætte et program op for hele vinterferien, så vi er naturligvis også selv spændte på hvordan vores kunder tager imod dette initiativ”, siger centermanager Flemming Enghave i en  pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har fået lavet et cirkus i vores eventlokale på øverste etage mellem Sportmaster og Søstrene Grene, hvor der er plads til 150 tilskuere til hver forestilling. Vi skal være ret præcise med, at der kun lukkes det antal ind, så selve cirkusforestillingen er gratis, men det kræver, at man på forhånd har hentet en billet til den forestilling man vil se hos vores pakkeshop ”Borgen Welcome”. Jeg glæder mig til at se glade børn og voksne opleve dette, og så vil ugen jo derudover også byde på masser af spændende film i Kinorama, og god mad i vores mange pause- og spisesteder, så der er langt op til skøn ferieuge i Sønderborg og Borgen”, siger Flemming Enghave.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Vil du opleve lidt af hvordan en dirigent lærer sit job?

1. februar 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester byder nye unge dirigenter velkommen på podiet foran orkestret. Det sker, når orkestret samarbejder med Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og holder åben prøve for dirigentstuderende. “Det er vigtigt for orkestret at være med til at udvikle nye unge dirigenter”. siger musikchef for Sønderjyllands Symfoniorkester, Nikolaj Andersen. “Vi lægger orkester til, så unge, talentfulde […]

Læs mere...