I weekenden bruges Dybbøl-Hallen som vaccinationscenter

15. januar 2021 Samfund

412 borgere i Sønderborg Kommune, der er over 65 år og som modtager personlig pleje og praktisk hjælp, kan blive Corona-vaccineret i weekenden. Sønderborg Kommune er blevet tildelt 412 vacciner og derfor tager man ekstraordinært Dybbøl-Hallen i brug til vaccinationen.

”Vi vil helt ekstraordinært – kun for denne weekend – omdannet Dybbøl-Hallen til vores eget vaccinationscenter, så vi kan tilbyde vaccinen til den målgruppe, vi lige nu er i gang med at vaccinere, siger sundhedschef Michael Skriver i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter Sundhedsmyndighedernes anvisning er målgruppen på landsplan borgere over 65 år, der modtager personlig pleje og praktisk hjælp.

Sundhedsberedskabet er i tæt samarbejde med Hjemme- og Sygeplejen i fuld gang med at tage kontakt til borgere i den nævnte målgruppe for at tilbyde dem tid til vaccination.

Vaccinationerne gives af praktiserende læger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...