I weekenden bruges Dybbøl-Hallen som vaccinationscenter

15. januar 2021 COVID-19

412 borgere i Sønderborg Kommune, der er over 65 år og som modtager personlig pleje og praktisk hjælp, kan blive Corona-vaccineret i weekenden. Sønderborg Kommune er blevet tildelt 412 vacciner og derfor tager man ekstraordinært Dybbøl-Hallen i brug til vaccinationen.

”Vi vil helt ekstraordinært – kun for denne weekend – omdannet Dybbøl-Hallen til vores eget vaccinationscenter, så vi kan tilbyde vaccinen til den målgruppe, vi lige nu er i gang med at vaccinere, siger sundhedschef Michael Skriver i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter Sundhedsmyndighedernes anvisning er målgruppen på landsplan borgere over 65 år, der modtager personlig pleje og praktisk hjælp.

Sundhedsberedskabet er i tæt samarbejde med Hjemme- og Sygeplejen i fuld gang med at tage kontakt til borgere i den nævnte målgruppe for at tilbyde dem tid til vaccination.

Vaccinationerne gives af praktiserende læger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...