Ida Damborg prøver at få Falck i spil

28. august 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Jeg mener, der er en god mulighed for at gå ud og lave en forhandling med de entreprenører, der er på området. Det handler jo primært om Falck. Dem er man nødt til at gå ud og tale med, hvis det viser sig, at Bios ikke kan leve op til vagtplanen. Og med de informationer jeg har, har jeg ualmindeligt stor tvivl på, at det er Bios’ ambulancer, der kører på tirsdag.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

Så klart melder SFs regionsrådsmedlem Ida Damborg ifølge TV SYD ud torsdag aften, ovenpå at Region Syddanmark tidligere torsdag hasteindkaldte til pressemøde om Bios. Og hun mener, at Falck kan blive en mulig afløser, hvis Bios ikke kan levere.

“Det må komme an på en forhandling, men vi må gå hen til dem, der har ambulancer og folk og spørge, hvad det vil koste. Og så må vi jo forhandle og se, om vi kan finde en løsning. For der skal selvfølgelig køre ambulancer for folk på tirsdag”, siger Ida Damborg og understreger, at hun ikke har meget tiltro til Bios.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har meget svært ved at have tillid til en leverandør af ydelser, der taler med to tunger, som Bios’ direktør Morten Hansen har gjort det over for regionsrådet i det seneste halve år.

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...