Ida Nielsen og The Funkboots giver koncert i Sønderborg

17. september 2021 Kultur
Ida Nielsen. Pressefoto
Ida Nielsen. Pressefoto

Ida Nielsen har oplevet en del som den kvindelige bassist for den legendariske kunstner Prince indtil hans død i 2016 og har oplevet lidt af hvert i hele verden på tour med Prince.

Kort efter den første jamsession, kom hun med i hans band, The New Power Generation, og i 2013 blev hun også en del af power kvartetten Prince & 3rdeyegirl og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows, skriver Sønderborghus.

Ida Nielsen vendte efter vennen og læremesterens død hjem til Danmark i sommeren 2016 og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen – og på torsdag gør hun og bandet holdt i Sønderborghus, hvor de spiller koncert klokken 20.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er en af de bedste bassister i verden og hendes funkede bas blæser folk bag over, hvor end hun træder op.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Sønderborgs veterankoorddinator hædret med Nordic Veterans Medal of Honour

30. maj 2023 Erhverv

Kim Andersen, der er veterankoordinator i Sønderborg Kommune, er blevet anerkendt for sit store arbejde for veteraner i Sønderborg og Sønderjylland. For indsatsen har han modtaget Nordic Veterans Medal of Honour i bronze. Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med paraden på UN Peacekeepers Day, der forgik i går, mandag, i Kastellet i København. I begrundelsen […]

Læs mere...