Ida Nielsen og The Funkboots giver koncert i Sønderborg

17. september 2021 Kultur
Ida Nielsen. Pressefoto
Ida Nielsen. Pressefoto

Ida Nielsen har oplevet en del som den kvindelige bassist for den legendariske kunstner Prince indtil hans død i 2016 og har oplevet lidt af hvert i hele verden på tour med Prince.

Kort efter den første jamsession, kom hun med i hans band, The New Power Generation, og i 2013 blev hun også en del af power kvartetten Prince & 3rdeyegirl og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows, skriver Sønderborghus.

Ida Nielsen vendte efter vennen og læremesterens død hjem til Danmark i sommeren 2016 og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen – og på torsdag gør hun og bandet holdt i Sønderborghus, hvor de spiller koncert klokken 20.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er en af de bedste bassister i verden og hendes funkede bas blæser folk bag over, hvor end hun træder op.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...