Idrætsefterskole på kasernen er en mulighed

6. august 2013 Erhverv

Og det er andre spændende forslag også. Det konkluderede Sønderborg Kommunes kasernestyregruppe efter at de tirsdag fik forelagt forslaget om at lave en idrætsefterskole på kasernen.

 

Tirsdag eftermiddag mødtes Sønderborg Kommunes kasernestyregruppe med initiativtagerne bag forslaget om at lave en idrætsefterskole og et talentakademi på Sønderborg Kaserne, når sergentuddannelsen ved udgangen af 2014 flytter til Varde.

 

Kasernegruppen består af borgmester Aase Nyegaard, Erik Lauritzen (S) og Peter Hansen (V). Og de var alle tre imponerede over forslaget, der blev fremlagt for styregruppen af regionsrådsformand Carl Holst, Hans Christian Jensen, John Lohff og Michael Willemar, forstander for Idrætshøjskolen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Det er et meget spændende forslag og jeg vil gerne takke initiativtagerne bag projektet. Jeg synes, det er et flot stykke arbejde, som Michael Willemar, Carl Holst, John Lohff og andre har præsteret og på styregruppens vegne vil jeg gerne anerkende deres engagement i kasernens fremtid. Når det så er sagt, så er det også sådan, at vi ikke på nuværende tidspunkt kan give et endeligt tilsagn til projektet, og vi har bedt om, at de arbejder videre med en kvalificering af forslaget, siger borgmester Aase Nyegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...