Idrætsefterskole på kasernen er en mulighed

6. august 2013 Erhverv

Og det er andre spændende forslag også. Det konkluderede Sønderborg Kommunes kasernestyregruppe efter at de tirsdag fik forelagt forslaget om at lave en idrætsefterskole på kasernen.

 

Tirsdag eftermiddag mødtes Sønderborg Kommunes kasernestyregruppe med initiativtagerne bag forslaget om at lave en idrætsefterskole og et talentakademi på Sønderborg Kaserne, når sergentuddannelsen ved udgangen af 2014 flytter til Varde.

 

Kasernegruppen består af borgmester Aase Nyegaard, Erik Lauritzen (S) og Peter Hansen (V). Og de var alle tre imponerede over forslaget, der blev fremlagt for styregruppen af regionsrådsformand Carl Holst, Hans Christian Jensen, John Lohff og Michael Willemar, forstander for Idrætshøjskolen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Det er et meget spændende forslag og jeg vil gerne takke initiativtagerne bag projektet. Jeg synes, det er et flot stykke arbejde, som Michael Willemar, Carl Holst, John Lohff og andre har præsteret og på styregruppens vegne vil jeg gerne anerkende deres engagement i kasernens fremtid. Når det så er sagt, så er det også sådan, at vi ikke på nuværende tidspunkt kan give et endeligt tilsagn til projektet, og vi har bedt om, at de arbejder videre med en kvalificering af forslaget, siger borgmester Aase Nyegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...