Idrætsefterskole på kasernen er en mulighed

6. august 2013 Erhverv

Og det er andre spændende forslag også. Det konkluderede Sønderborg Kommunes kasernestyregruppe efter at de tirsdag fik forelagt forslaget om at lave en idrætsefterskole på kasernen.

 

Tirsdag eftermiddag mødtes Sønderborg Kommunes kasernestyregruppe med initiativtagerne bag forslaget om at lave en idrætsefterskole og et talentakademi på Sønderborg Kaserne, når sergentuddannelsen ved udgangen af 2014 flytter til Varde.

 

Kasernegruppen består af borgmester Aase Nyegaard, Erik Lauritzen (S) og Peter Hansen (V). Og de var alle tre imponerede over forslaget, der blev fremlagt for styregruppen af regionsrådsformand Carl Holst, Hans Christian Jensen, John Lohff og Michael Willemar, forstander for Idrætshøjskolen i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Det er et meget spændende forslag og jeg vil gerne takke initiativtagerne bag projektet. Jeg synes, det er et flot stykke arbejde, som Michael Willemar, Carl Holst, John Lohff og andre har præsteret og på styregruppens vegne vil jeg gerne anerkende deres engagement i kasernens fremtid. Når det så er sagt, så er det også sådan, at vi ikke på nuværende tidspunkt kan give et endeligt tilsagn til projektet, og vi har bedt om, at de arbejder videre med en kvalificering af forslaget, siger borgmester Aase Nyegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Kultur, Gråsten

WoodSculpture-kunstnere svinger motorsavene

21. juni 2021 Kultur

Spånerne og savsmulden flyver rundt på havnen i Gråsten, hvor kunstnerne svinger motorsavene for at forvandle træstammer til en særlig genforeningsskulptur, der skal stå i Ahlmannsparken. Der skal skabe en enkelt og helt særlig skulptur, der markerer 100-året for Genforeningen. Værket bliver til ud fra træstammer, der oprindeligt voksede i Ahlmannsparken og derfor skal skulpturen […]

Læs mere...