Idrætten kan blive en del af sundhedspolitikken

5. november 2017 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Sundhedsudvalgsformand Helge Larsen, Socialdemokratiet, skriver:

Forslaget fra idræts-valgmødet er interessant.

Den brede idræt bidrager i forvejen meget til det forebyggende sundhedsarbejde. Idræt er ganske enkelt sundt at dyrke både fysisk, psykisk og socialt.

Placeret under Sundhedsudvalget vil breddeidrætten få yderligere opmærksomhed, er jeg sikker på. Under Sundhed hører i forvejen det frivillige sociale arbejde.

Breddeidrætten ledes også af frivillige.

Den synergi er jeg sikker på vil kunne komme alle frivillige til gode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad angår eliteidrætten så skal de selvfølgelig uændret have deres del af den kommunale opmærksomhed. Men nu er det breddeidrætten, som trænger til at komme i forreste række.

Det gælder vores trivsel og sundhed. I forrige valgkamp lovede jeg, at jeg ville arbejde for et Frivillighedens Hus.

Nu lover jeg, at jeg vil arbejde for et Foreningernes Hus og – hvis jeg får indflydelse efter valget – så vil jeg også love, at idrættens placering nøje vil blive vurderet.

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...