Igen en række indbrud

18. maj 2016 112

Natten mellem mandag og tirsdag smadrede en tyv vinduet ind til kontoret hos Sloth Møller i Møllegade. Så kunne  han stikke armen ind og få fat i en IBM Thinkpad.politi

På Vøl-Bo blev der stjålet to viskestykker og et badetæppe fra en vaskekælder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her var tyven kommet ind ved brug af rette nøgle.

I en opgang i Nørager forsøgte en tyv at bryde en dør op mandag mellem kl. 02:30 og 03. Det lykkedes ikke, men det gav en del mærker på døren og karmen, siger Politiet.

Natten mellem lørdag og søndag var der blevet sjålet et havebord af teaktræ fra en terrasse på Stationsvej i Sønderborg og på Havbo blev der natten til mandag stjålet to PH kobberlamper fra et hus.

På Blomstergade i Sønderborg blev der natten til onsdag begået tyveri fra en lejlighed. Tyven var kommet ind gennem en åben terrassedør og fra lejligheden blev der stjålet to punge med diverse kort og 100 kroner i kontanter. Herudover fik tyven også to Samsung mobiltelefoner med sig. Tyveriet skete imens beboeren, en 67-årig mand, lå og sov i soveværelset.

Kortet forsøgte tyven at bruge kortet i en hæveautomat ved Jyske Bank.

På Rådmandsløkken blev en sten kastet gennem ruden hos en 97-årig mand kl. 07:40 i onsdag morgen. Gerningsmanden kom ikke ind i lejligheden.

Fra en byggeplads på Johanne Hansens Vej i Vollerup blev der stjålet 12 facadeplader, to væghængte toiletter, en cementblander af mærket ”Attica” og et Jumbo rullestillads med 4 dækplader.. Tyveriet skete mellem mandag og tirsdag.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk