Ikea: Er der fragtskader på dine køb bytter vi til nyt

20. februar 2020 Erhverv

Onsdag eftermiddag kom den første sending Ikea-varer til Sønderborg, hvor kunderne hentede dem på tagparkeringen på Borgen.

SønderborgNYT var også på stedet og tog et billede, hvor man kunne se de pakker, der lå i fragtbilen – og intet tydede på, at de var placeret med nænsom hånd.

“Havde det været mine varer, havde jeg nægtet at modtage dem pga risiko for transportskader”, skriver en læser under artiklen på SønderborgNYTs Facebookside. Flere andre giver også dees mening om lasten til kende.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hos Ikea kan vi ikke garantere, der ikke sker skader på varerne under transporten og det tror jeg ikke, der er nogen, der kan”, siger en medarbejder fra Ikeas pressekontor.

“Men vi kan garentere, at er der skader og fejl på leverede varer, så byttes de til til nye, så vores kunder får indfriet forventningerne”, siger han videre.

Kunderne glade for ordningen

“Det er alletiders, vi kan komme her og hente vores varer. Jeg har købt for over 5000 kroner og betalte 79 kroner oveni for at få mine ting kørt til Sønderborg”, sagde en Ikea-kunde onsdag til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et par fortalte, at de har bestilt en boksmadras.

“Vi ville gerne ha’ handlet lokalt, men vi skulle give langt mere for en boksmadras i den kvalitet, hvis vi havde gjort det”, sagde de og tilføjede, at de også kun havde betalt 79 kroner i fragt.

“Det er alletiders, vi kan komme her og hente vores varer. Jeg har købt for over 5000 kroner og betalte 79 kroner oveni for at få mine ting kørt til Sønderborg”, sagde en anden Ikea-kunde til SønderborgNYT.

Borgen sagde ja til Ikea

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Borgen Shopping, der har sagt ja tak til, at Ikea-kunder kan hente deres varer på toppen af Borgen.

“Vi får godt nok ikke en Ikea i Borgen, men en vareudlevering, der foregår på onsdage og lørdage”, siger centerchef Flemming Enghave fra Borgen Shopping til SønderborgNYT.

Han har på fornemmelsen, at Ikea-bilen bliver en succes.

“På Ikeas hjemmeside er der et sted, hvor kunderne kan klikke på ‘Klik og Hent’ og så kan de vælge et af de 37 udleveringssteder, der er rundt om i landet og kunderne i Sønderborg kan vælge at hente deres onlinevarer på Borgens parkeringsplads”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...