Ikke alle ansatte har det godt med ledelsen på Privatskolen Als

14. oktober 2021 Erhverv
Privatskolen Als' kommende udvidelse
Privatskolen Als' kommende udvidelse

En eller flere medarbejdere fra Privatskolen Als har sendt et anonymt brev til SønderborgNYT, hvor de fortæller, at det langtfra er alt, som er rosenrødt på skolen på Vølundgade. Og ifølge medarbejderne er det skoleleder Morten Asmussen og Signe Bramsen, som er viceskoleleder, der sammen med bestyrelsen, er problemet.

Privatskolen Als havde en god økonomi, gode traditioner, glade elever, god indlæring, flot forældreopbakning og en stærk bestyrelse, som tog ansvar, skriver en eller flere medarbejdere til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er der dybt kaos, ingen penge, dårlig trivsel, alt hvad der gennem 30 år er bygget op af viden, traditioner, engagement, involvering, økonomi, arbejdsglæde, godt forhold mellem medarbejdere og ledelse er væk, står der i brevet.

De anonyme medarbejdere har også vedlagt en kopi af den seneste måling på trivslen på Privatskolen Als.

“Det er ikke alt på skolen, som er rosenrødt og det er jo derfor, vi laver en APV-undersøgelse. De ting, som er kommet frem i den, dem arbejder vi på sammen med en konsulent”, siger bestyrelsesformand Sven Jensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at Privatskolen Als er en skole i forandring. Elevtallet vokser, der bliver ansat flere medarbejdere og der skal bygges til.

“Forandringer kan gøre nogle af vores ansatte utrygge og kunsten er at få alle med, så trygheden er intakt”, siger bestyrelsesformanden.

Skoleleder Morten Asmussen og viceskolelederen fortæller, at døren ind til dem er åben for alle ansatte, som er utrygge, bekymrede eller utilfredse.

“De kan trygt komme ind og sige de ting, som de har på hjerte”, siger Morten Asmussen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil arbejde på, at gøre det kendt for alle”, siger viceskoleleder Signe Bramsen.

Sven Jensen gør det tydeligt, at klagevejen er at gå til skolens ledelse eller tillidsrepræsentanten.

“Hjælper det ikke, så kan medarbejdere henvende sig til bestyrelsen”, siger han.

I henvendelsen fra medarbejderne står der, at finder ledelsen frem til de personer, som har henvendt sig til SønderborgNYT eller til dem, som har skrevet negative ting i APV-undersøgelsen, så vil de blive ‘forfulgt’ af skolelederen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skoleleder, viceskoleleder og bestyrelsesformand slår fast, at enhver medarbejder er velkommen til at fortælle, hvad vedkommende ikke er tilfreds med.

“Det sker der ikke noget ved”, siger de.

Sven Jensen forstiller sig, at nogle medarbejdere føler sig utrygge, fordi skolen er i forandring.

“Og måske kan de ikke se sig selv i det”.

Har du oplysninger i sagen, så kan du kontakte SønderborgNYTs redaktør på mailadressen ole@sonderborgnyt.dk

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...