Ilva fejrer større opdatering af butikken

31. juli 2020 Erhverv

I Sønderborg har håndværkere den seneste tid været i gang med en større opdatering af ILVA Bolighuset på Grundtvigs Allé. Bolighuset har holdt åbent under hele ombygningen og kunderne har derfor løbende kunne følge arbejdet. ILVA står nu klar til et brag af en genåbningsfest fredag den 21 august til søndag den 23 august, hvor det fejres med gode tilbud – du sparer mindst 25 procent på stort set alle varer. Desuden vil der blive serveret bobler og der vil være mulighed for at deltage i en konkurrence om et gavekort på hele 10.000 kroner, der kan bruges i bolighuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har arbejdet hårdt på at gøre bolighuset ekstra indbydende og flot, så alle vores kunder kan få en super oplevelse i det sønderjyske. Vi er det samme personale og vi er klar til at vise et helt nyt bolighus, som efter renoveringen er blevet til en helt ny oplevelse”, siger butikschefen, Ryan Pedersen, som i øvrigt i juni måned kunne fejre 25 års jubilæum.

Inspiration og faglig ekspertise 

Butikschefen Ryan Pedersen og hans personale ser frem til at vise de nye ændringer frem og som altid, vil det være med kunden i fokus.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi glæder os til at vise jer det sidste nye indenfor senge, sofaer, spiseborde, sofaborde m.m. Vi har også udvidet vores boligtilbehørsafdeling, og er du i gavehumør, så er vi sikre på, at I kan finde den i vores nye spændende afdeling”, siger Ryan Pedersen i en pressemeddelelse.

Bolighuset er indrettet, så kunderne nemt kan skabe sig et overblik og lade sig inspirere til deres egen boligindretning. Desuden er personalet, som altid, rustet og klar til at give faglig rådgivning – og de glæder sig meget til at tage i mod kunderne i det nyrenoverede bolighus.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...