in-mood viste efterårets mode frem

6. oktober 2022 Erhverv

Torsdag aften var der masser af liv og masser af ord i tøjbutikken ‘in-mood’ i Perlegade i Sønderborg, hvor butikkens 60 kvinder havde sikret sig plads til et modeshow.

“Vi vil gerne forkæle vores kunder og det gør vi i aften”, siger butiksejer Lone Haaning, der også havde fået Wohlenberg til at komme med gin og musikeren Jesper sang et par sange, inden modellerne trådte frem i efterårets smarte tøj.

Butikken havde fået en lille flok smukke kvinder til at gå på catwalken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På den måde viser vi vores smarte efterårstøj frem – og det er mere inspirerende at se på tøj, når det er i brug”, siger Lone Haaning.

Kvinderne hyggede, kommenterede og prøvede tøj, spiste kage – og de heldige, der blev trukket i lodtrækningen, kom hjem med en flot gevinst.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...