Indbrudstyve havde travl weekend

7. december 2015 112

Indbrudstyvene har haft en travl weekend.

På Mejeritoften i Blans blev et hus gennemrodet, men det har ikke været muligt at få opgjort, hvad der blev stjålet. Det samme gjorde sig gældende i et hus på Damager og på Vestervang i Ulkebøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle indbrudene skete i dagtimerne eller de tidlige aftentimer fredag.

Lørdag morgen kl. 07:13 stod et vindue på klem på Falkevej i Ulkebøl. En tyv kunne lige klemme hånden ind og få vinduet op. Beboeren så tyven der stak af. Han beskrives som mørk, ca. 170 cm høj og iført mørkt tøj. Tyven kørte fra stedet i en mørkeblå bil.

På Mosevang i Ulkebøl kom en familie lørdag hjem til deres hus og fandt et vindue, der var blevet brudt op. Fra huset var der blevet stjålet penge og smykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra en ervhervsbygning på Østager i Sønderborg blev der natten mellem lørdag og søndag stjålet en Dewalt sav, noget fugemasse og etMmakita ladeapparat til en samlet værdi af 5.000 kr.

Et forsøg på indbrud blev det til i en lejlighed på Ryttervænget. Søndag morgen kl. 06:10 blev en rude knust og beboeren så to personer der stak af fra stedet da de blev opdaget. Her blev der ikke givet andet signalement end at de bar mørkt tøj.

Fra en personbil på Borgmester Blomgrens Plads i Nordborg blev der natten mellem lørdag og søndag stjålet fire hjul og på Jernbanegade i Sønderborg løb tyve med en VGA knallert 45.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...