Indbrudstyve slog til tre steder – uden at få noget med

24. november 2015 112

På Bispevænget i Nybøl blev en terrassedør brækket op mandag i dagtimerne. Tyven havde været i flere rum og flere skabe var blevet gennemrodet. På trods af alt roderiet ikke blevet stjålet noget.Politi - PGården indgang

Artiklen fortsætter under annoncen

På Alssundvej i Sønderborg blev der mandag anmeldt et indbrud og det var tilsyneladende uden at der var efterladt nogen spor noget sted, hvor tyvene var kommet ind.

“Betjente har været hele vejen rundt om huset uden at få øje på mærker eller skrammer, der indikerer, at nogen har brudt ind”, siger Svend Erik Lassen fra Sønderborg Politi. Spor i huset afslører dog, at der har været nogen indenfor.

I en villa på Truenbrovej i Adsbøl var en køkkenrude blevet knust i tidsrummet mandag kl. 13:30 til 22:40. Her var hele huset også blevet gennemrodet og tilsyneladende uden at der var blevet stjålet noget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...