Indlæg: Allan Breckling hylder Leif Maibom og Sønderborg Sommerrevy

5. juni 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Et fænomen i dansk revy, Leif Maibom.

Hvordan kan man år efter år få et gennembrud i dansk revy.

Det er ikke til at fatte det, men Leif Maibom er et fænomen i dansk revy og så må jeg med glæde konstatere at det kan virkelig lade sig gøre.

Johnna og Leif Maibom Foto: Ole Kæhler

Johnna og Leif Maibom Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom er et fænomen i dansk revy – en teatermand med stor respekt for sit publikum – uden at lefle for dem denede i salen – for publikum.

Dirch Passer var elsket – dybt elsket af sit publikum… og det er Leif Maibom også.. og hans publikum kommer fra Herning, Randers, Horsens, Odense og København for at se Leif Maibom, der i mine øjne landets største komiker – en mand, der har gjort det at lave revy til en kunstart – et geni alle bør opleve – især det han elsker og har findyrket med stor elegance…REVY på højt plan…

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Sommerrevy står for mig det stærkeste bud på talent i sommerlandet og det beviser især Ekstra-Bladet med en fremragende anmeldelse…velfortjent og sobert.

Kære Leif Maibom – jeg beundrer dig grænseløst.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunens borgerrådgiver er klar til at hjælpe

22. juni 2021 Samfund

Den nye borgerrådgiver i Sønderborg Kommune, Maria Eline Bonefeld, er klar til at tage imod henvendelser fra borgere. Hun træffes på sit kontor på Rådhuset. Kontakt hende på mail eller telefon for en aftale. Borgerrådgiverens opgave er blandt andet at hjælpe borgere og virksomheder med at forstå afgørelser fra kommunen, finde vej i den kommunale […]

Læs mere...