Infrastruktur er også de maritime veje

5. oktober 2021 Politik

Når vi i Byrådet snakker om god infrastruktur, handler det som regel om veje, cykelstier, færger, broer og lufthavn, men vi må ikke glemme de maritime veje.

Det siger byrådsmedlem Tage Petersen fra Venstre.

“Vandvejene ind til vore lystbådehavne er indgangsvejen for mange turister, og derfor har vi som kommune en interesse i at understøtte udviklingen af vore havne – uanset ejerform”, siger han i en pressemeddelelse.

Og der er fundet penge til opgaven.

“Flere har efterlyst mere kommunalt engagement omkring de regelmæssige behov for uddybning af indsejlingen til vore havne og i Venstre er vi glade for at der i budgetforhandlingerne blev enighed om at invitere til oprettelse af et sejlerforum, og at der sættes 300.000 kroner af årligt til især uddybning af havnene”, siger Venstremanden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...