Ingen folkBALTICA-festival i år

18. marts 2020 COVID-19

Med stor beklagelse besluttede vi tidligere i denne uge at aflyse dette års folkBALTICA-festival “Grænseløs”, som skulle have fundet sted i begyndelsen af maj. Vi er bevidste om, at det for tiden meget indskrænkede offentlige liv har store konsekvenser for kunstnere. Men da rejser sandsynligvis forbliver begrænset i lang tid, og offentlige begivenheder vil forblive forbudt, ser vi desværre ingen mulighed for at afholde en international musikfestival i begyndelsen af ​​maj, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har stoppet forsalget til festivalen og billetter, der allerede er købt, kan refunderes via forsalgsstederne. Købere af et festivalpas bedes sende en e-mail til info@folkbaltica.de.

Vi vil dog samtidig bede vores publikum om at overveje, om de – i det mindste delvist- kan afstå fra refundering af billetterne for at lette folkBALTICAs aktuelle økonomiske situation.

Så snart vi har et overblik over de økonomiske konsekvenser for folkBALTICA, vil vi gerne overveje, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe kunstnerne på dette års festival. For dem rammer den aktuelle krise særligt hårdt.

Vi ville gerne have sendt jer en mere positiv besked, men det tillader tiderne desværre ikke. Vi gør alt for at give folkBALTICA 2021 styrke og energi til nye grænseoverskridende møder. Så snart vi igen er ovenpå situationen, vil vi gerne prøve at sende mindre musikalske impulser i løbet af 2020.

Indtil da betragter vi den aktuelle situation som en pause.

Pausen er som bekendt et vigtigt element i musikken, fordi den gør os nysgerrige efter den næste tone.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk