Ingen havnefest i Mommark i år

19. juni 2022 Kultur
Havnefesten 2021. Foto: Ole Kæhler
Havnefesten 2021. Foto: Ole Kæhler
Der er rigtigt mange mennesker, som  synes, det er skønt at tage til Mommark Marina og nyde et måltid – og travlhed kombineret med den pressede personalesituation, gør, at Carsten Koch, der ejer stedet, har valgt at aflyse havnefesten i år.
‘Det er selvfølgelig super ærgerligt, at en aflysning er nødvendig, men vi ønsker ikke at lægge unødigt pres på os selv, og vores super dejlige personale-team’, skriver Carsten Koch på Facebook.
Artiklen fortsætter under annoncen

Den specielle begivenhed ved Mommark Marina er pælesidning og hele tre ud af fire klarede udfordringen helt perfekt og sad på hver sin pæl ved sidste års havnefest fra torsdag klokken 18 til søndag klokken 18.Mathias Litau fra Silkeborg, Mark Kjeldal Kjeldsen fra Rødekro og Stefan Reiter fra Præstø kan dele præmien, som er 20.000 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...