Ingen juletræstænding i Høruphav – der kan også aflyses i Sønderborg

12. november 2021 COVID-19

Årets juletræstænding i Høruphav er aflyst på grund af den stigende smitte i Hørup og omegn. Vi håber at ses i 2022, skriver de to butikker, SuperBrugsen og Rema 1000 i Høruphav på Facebook. Det er de to forretninger, som plejer at stå bag festligheden.

Hørup Centralskole har de seneste 14 dage haft 32 smittede børn.

Juletræstændingen på Rådhustorvet er aflyst, Juletræet bliver dog tændt af borgmester Erik Lauritzen, men det tændes ved en online begivenhed på SønderborgNYT TV i samarbejde med Vores Sønderborg – du kan se juletræstændingen her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste år blev juletræstændingen i Sønderborg aflyst netop på grund af smittesituationen og i den seneste uge er der 216, som er blevet smittet med Corona og det får Flemming Enghave til at sige:

“I Vores Sønderborg skal vi være ansvarlige og tage den beslutning, som er rigtig”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...