Ingen kongelig modtagelse på Torvet i Gråsten

20. maj 2020 Kultur

Kongehuset har meddelt Sønderborg Kommune, at der ikke bliver tale om nogen kongelig modtagelse på Torvet i Gråsten til sommer – og dermed brydes traditionen med, at den kongelige families sommerophold indledes med en festlig modtagelse, hvor både borgere og Byrådet har mulighed for at hilse på, overrtække blomster og næske god sommer.

Aflysningen skyldes naturligvis risikoen for Corona-smitte.

“Det er en trist meddelelse, som vi er kede af, men vi har naturligvis forståelse for, at Kongehuset aflyser. Vi håber, at vi – til glæde for os alle – kan genoptage tradionen næste år”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vides ikke på nuværende tidspunkt, om Dronningen i det hele taget holder sommer på Gråsten Slot – men gør hun det, så bliver det altså uden først at komme til Torvet og hilse på gråstenerne.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...