Ingen restriktioner: Restaurationsgæster ikke skal længere holde øje med klokken

27. januar 2022 Erhverv

Fra tirsdag er restriktionerne væk og vi kan igen bevæge os omkring uden at have mundbind med – og desuden kan vi blive længere tid på restauranter, når vi er ude for at nyde en god middag. Nattelivet får også lov til at åbne.

“Her hos os på Hotel Alsik betyder det, at vores gæster i Syttende ikke skal komme fra klokken 16 for at nå gennem menuen”, siger hoteldirektør John Ankjær til SønderborgNYT.

Hotellet har ikke været lukket i de seneste måneder.

“Vi blev ikke så hårdt ramt af restriktionerne, fordi vi har store lokaler og vores gæster havde mulighed for at holde afstand. Vores musikarrangementer blev heller ikke ramt, fordi de sluttede inden klokken 23”, siger direktøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også på Karikatur glæder man sig over, at restriktionerne forsvinder.

“Hos os betyder det, at vores gæster ikke skal være ude inden klokken 23”, siger medejer Krestian Muusmann til SønderborgNYT. Altså skal gæsterne ikke længere sidde og holde øje med uret.

Både på Hotel Alsik og på Karikatur i Borgen bliver håndspritten stående, fordi Corona jo ikke forsvinder samtidig med restriktionerne.

“Jeg tror, håndsprit er kommet for at blive”, siger John Ankjær.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Gode folkeskoler tæller for tilflyttere

27. maj 2022 Sønderborg

Lokalformand Dorthe Wildt Nielsen, Liberal Alliance, skriver: Der er netop kommet en temmelig dyster fremskrivning af Sønderborg kommunes befolkningstal, hvor det estimeres, at der i 2045 vil være 5 procent færre indbyggere i kommunen. At der også vil være noget af en skævvridning mellem børn, unge og arbejdsdygtige i forhold til folk uden for arbejdsmarkedet […]

Læs mere...