Ingen udsigt til mere skoleåbning i Sønderborg

23. februar 2021 COVID-19

Sundhedsministeren ser ifølge TV2 Nyhederne positivt på muligheden for at de ældste elever i 9. og 10.-klasserne i Nordjylland, Vestjylland og på Bornholm kan komme tilbage i skolerne i den kommende tid.

Indsatsgruppen indstiller for landsdelene Vestjylland og Nordjylland, at alle afgangselever i grundskoler samt på ungdomsuddannelser og voksenuddannelser kommer tilbage med 50 procent fremmøde under forudsætning af test to gange om ugen.

Efterskoler genåbner med fuldt fremmøde ud fra en model med særlige smitteforebyggende foranstaltninger beskrevet af Sundhedsstyrelsen.

“Jeg synes også, at regeringen skal åbne lidt, så vi ikke helt mister modet og når åbninger sker med afsæt i sundhedsfaglige beslutninger, så er det fint”, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen til SønderborgNYT.

“Det virker fornuftigt at der laves regionale genåbninger og når vi ser smittetrykket i Aabenraa og Kolding samt Flensborg, så kan det være svært for eksperterne at anbefale, der åbnes for skolerne i Syddanmark og dermed Sønderborg”, siger Helge Larsen.

Regeringen melder onsdag ud, hvad der kommer til åbne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...