Ingen utilfredse turister i Sønderjylland

7. december 2021 Erhverv

Der findes ingen utilfredse turister i Sønderjylland og mange har allerede booket ferie i Sønderjylland igen til næste år. Det viser en ny analyse fra Epinion. Dermed bidrager Sønderjylland i høj grad til et nationalt ønske om, at få flere danskere til at holde ferie hjemme.

Epinion har kigget nærmere på danskernes rejsemønstre i 2021 og deres tilfredshed med de besøgte destinationer. Og generelt er der meget stor tilfredshed med det Sønderjylland kan tilbyde. Også destinationens coronahåndtering er blevet evalueret og ligesom på de øvrige parametrer klarer Sønderjylland sig også rigtig godt her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de få kritikpunkter er en opfordring til mere information om, hvad man kan lave i området og den kritik tager direktør for Destination Sønderjylland Karsten Justesen til sig.

”Vi synes vi producere rigtig meget infomateriale til vores gæster både i print, på vores hjemmeside og via sociale medier, men vi kan altid blive bedre”, siger Karsten Justesen og fortsætter:

”Det har været nogle yderst vanskelige år for turismen, men undersøgelsen viser, at danskerne har taget Sønderjylland til sig og vores erhverv har leveret varen, så vi er meget tilfredse med undersøgelsens resultat. Nu mangler vi bare at komme på den rigtig side af covid-19 så vores udenlandske gæster for alvor kan vende tilbage”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...