Inger Surrow er ny forstander på Efterskolen Epos

6. oktober 2020 Augustenborg
Mads Granum skifter rolle på Efterskolen Epos
Mads Granum skifter rolle på Efterskolen Epos

Efterskolen Epos ansatte 1. oktober Inger Surrow som ny forstander, fordi efterskolens tidligere forstander, Mathias Granum, i sommer valgte at skifte rolle fra leder til lærer.

Med ansættelsen af Inger Surrow får Epos en stærk og visionær ledelsesprofil, som har over 20 års erfaring som lærer og leder på grundskoleområdet.

”Jeg brænder for skoleudvikling og er dybt imponeret over, at den pædagogiske vision grundlæggerne har haft, nu udleves hver dag på Epos. Det er på få år lykkedes en engageret medarbejderstab med tidligere forstander Mathias Granum i spidsen at skabe en helt særlig efterskole, der konsekvent underviser med fokus på fortælling og identitet, og som tillader eleverne at eksperimentere i trygge rammer”, siger Inger Surrow, som ser frem til at videreføre efterskolens pædagogiske projekt: ‘Læring gennem leg’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inger Surrow er et sted i sit livm hvor hun, med sine 53 år og tre børn der er fløjet fra reden, har tid og energi til at kaste sig over det store job, som det er, at være forstander på en efterskole.

”Jeg glæder mig til at være en del af dagligdagen på skolen og medvirke til, at rammerne er på plads for elevernes trivsel og læring og for medarbejdernes udfoldelse. Heldigvis bliver Mathias Granum på skolen, ligesom der er gode kræfter på kontoret, hvilket er en fordel for mig, der ikke tidligere har arbejdet på en efterskole”, siger den nye forstander i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inger Surrow har arbejdet 15 år i folkeskolen som lærer og afdelingsleder og har sidenhen været sektionsleder i Aarhus Kommune, hvor hun var ansvarlig for implementering af pædagogisk it på 0-18 års-området. Seneste ansættelse var  i en større softwarevirksomhed, hvor Inger Surrow blandt var med til at udvikle et læringssystem, som benyttes i en række kommuner og private skoler.

Epos’ tidligere forstander og grundlægger, Mathias Granum, sætter stor pris på nu at være lærer på efterskolen:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har haft fem spændende og berigende år som forstander på Epos, og det har været en fantastisk rejse at være med til at sætte skibet i søen. Samtidig er jeg rigtig glad for min beslutning om nu at være lærer på Epos. Som lærer er jeg kommet tættere på eleverne og på den legende undervisning, som Epos står for, og som var grunden til, at jeg kastede mig ud i efterskoleprojektet i første omgang. Jeg mener, at bestyrelsen i Inger Surrow har fundet en rigtig god, ny forstander, som i kraft af sin solide ledelseserfaring kan tilføre Epos noget nyt og føre skolen godt videre”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...