Inspirationsaften: Lær hvordan I passer på parforholdet

26. oktober 2019 Samfund

Sct. Marie Kirke inviterer til en aften med fokus på og inspiration til parforholdet ved Steen Kruse, afdelingsleder i Aarhus for Center for familieudvikling og familieterapeut.

Stedet er Menighedshuset i Østergade og Steen Kruse tager ordet tirsdag den 5 november 2019 klokken 19.

Steen Kruses oplæg er for alle aldre – og det er ikke kun tiltænkt dem, som har særlige udfordringer i parholdet. Vi ønsker, at vi midt i vores hverdag kan blive klogere på parforholdet.

Steen Kruse skriver følgende om sit oplæg:

“De fleste går ind i parforholdet med store drømme. Drømme om en bedste ven – én at lave en familie med. Én at blive gammel med. Én at dele alt med.

Paradoksalt nok så er denne vigtige relation ofte den relation vi bruger mindst tid på. Vi bruger tid på alt muligt andet og vores elskede kommer ofte til at få det sidste af os. Aftenen kommer til at handle om, hvordan man kan forstå relationen, betydningen af den og hvordan vi kan sørge for at pleje kærligheden.”

Det er gratis – og der vil blive serveret forfriskning undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding HER på LINKET senest den 1. november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...