Inspirationsaften: Lær hvordan I passer på parforholdet

26. oktober 2019 Samfund

Sct. Marie Kirke inviterer til en aften med fokus på og inspiration til parforholdet ved Steen Kruse, afdelingsleder i Aarhus for Center for familieudvikling og familieterapeut.

Stedet er Menighedshuset i Østergade og Steen Kruse tager ordet tirsdag den 5 november 2019 klokken 19.

Steen Kruses oplæg er for alle aldre – og det er ikke kun tiltænkt dem, som har særlige udfordringer i parholdet. Vi ønsker, at vi midt i vores hverdag kan blive klogere på parforholdet.

Steen Kruse skriver følgende om sit oplæg:

Artiklen fortsætter under annoncen

“De fleste går ind i parforholdet med store drømme. Drømme om en bedste ven – én at lave en familie med. Én at blive gammel med. Én at dele alt med.

Paradoksalt nok så er denne vigtige relation ofte den relation vi bruger mindst tid på. Vi bruger tid på alt muligt andet og vores elskede kommer ofte til at få det sidste af os. Aftenen kommer til at handle om, hvordan man kan forstå relationen, betydningen af den og hvordan vi kan sørge for at pleje kærligheden.”

Det er gratis – og der vil blive serveret forfriskning undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding HER på LINKET senest den 1. november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...