International børnedag blev fejret i Kværs

1. juni 2016 Gråsten

Onsdag er det den Internationale Børnedag og den chance greb en række private børnepassere fra Sønderborg og Aabenraa kommuner. 33 børn og otte børnepassere plus et par hjælpere nød solen på den kæmpestore grund.

“Vi er en flok private børnepassere, der kender hinanden fra efteruddannelse og andre kurser. Vi blev enige om at samle børnene hos mig i Den Økologiske Dagpleje, Mariehønen”, siger Joan Nielsen, der bor i Kværs. Når det lige blev hos hende, så skyldes det blandt andet, at der er 3,4 hektar at boltre sig på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Joan Nielsen fortæller, at efter at have oplevet børnedagen onsdag, så er det helt sikkert, at børnene og deres passere skal samles igen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...