Internationalt marked på Rønhaveplads

27. juli 2021 Erhverv

I den kommende uge er Rønhaveplads fyldt med telte, som huser de mange spændende varer, som er en del af hverdagen i andre EU-lande – og der er virkeligt mange spændende ting, der kan kigges på.

Lidt kager, pølser og andre ting kan nydes på stedet i en herlig markedsstemning, der bærer præg af, at det er internationalt.

“Vi har haft besøg af EU-boderne tidligere og fra mandag til lørdag prøver vi igen”, siger citychef Axel Nielsen og tilføjer, at sidste gang syntes folk, det var spændende at se de mange varer, som lokale butikker ikke har på deres hylder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke alene på Rønhaveplads, der kan købes spændende varer.

“I byens mange butikker holder vi et ‘sommer-outlet’, minimarkedsdage, hvor der også er gode muligheder for at finde rigtigt gode tilbud”.

Her kan du SE BILLEDER fra EU-MARKEDET 2013

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...