Interreg-kroner til 18 dansk-tyske projekter

18. december 2015 Erhverv

Interreg-udvalget fra programmet Interreg Deutschland-Danmark været samlet og bevilligede i den forbindelse syv projekter et samlet beløb på cirka 11 millioner euro. Alt i alt er der nu 18 dansk-tyske projekter, der arbejder på at realisere programmets mål og levere synlige, brugbare effekter, som det hedder i en netop udsendt alsionpressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I udvalget glæder man sig over, at private virksomheder igen er involveret i de godkendte projekter. Alt i alt deltager 13 private virksomheder i projekterne, og dermed er interessen for at deltage i Interreg-projekter steget markant.

Syddansk Universitet, Mads Clausen Instituttet er involveret i to af de syv nye projekter.

Det ene drejer sig om etablering af et dansk-tysk innovationscenter, som skal bruges af regionens virksomheder til at fremstille organiske energiteknologier som LEDs og solceller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Målsætningen for det andet projekt er at udvikle et system til intelligent, decentral brug af energi på en lille skala og demonstrere denne på praksisorienteret vis.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...